Hlavná

Opar

Czinovit (krémový gél, sprej)

Ak sa chcete zaregistrovať, zaregistrujte sa.
Trvá menej ako 1 minútu.

Vo všeobecnosti, koža nikdy nemala žiadne problémy, a tu v minulej zime po ťažkých mrazov na tvári sa objavili malé pupienky, a veľmi časté a bolestivé. Alergik povedal alebo povedal, že je alergia na mráz. Všetko, čo bolo doma, nepomohlo. Odpočítal som o tsinovitovi a šiel z beznádeje, aby som ho kúpil. V lekárni to bol gél, nie spray, ktorý bol navrhnutý pre môj prípad. Nasledujúci deň došlo k zlepšeniu a po pár dňoch všetko odišlo. Počas mrazov sa celá nasledujúca zima používala ako profylaxiu gélu. V lete mi pomáha odstrániť čierne bodky. Samo o sebe príjemné, vôňa je takmer neprítomná, ľahko sa aplikuje. Dosť na dlhý čas.

V konečnom štádiu liečby akné som použil Cinovit. Fľaša má vhodný jemne rozptýlený postrekovač, ktorý funguje veľmi jasne. Ale je vhodnejšie aplikovať výrobok na bavlnenú podložku najskôr a potom ju utrieť problémovými oblasťami. Sprej má dvojaký účinok. Zmierňuje pokožku a znižuje jej citlivosť. A tiež stimuluje zrýchlené obnovenie pokožky. Regenerácia poškodených tkanív ide oveľa rýchlejšie a na koži nie sú zjavné stopy po akné a akné. Za mesiac používania sa normalizovala činnosť mazových žliaz, potom sa požadovalo, aby Cinovit použil ešte 2 týždne na dosiahnutie dosiahnutého výsledku. Teraz na profylaxiu používam sprej každých 2 dni večer. Nevysušuje pokožku a nemá iné negatívne účinky, môže sa používať nepretržite tak dlho, koľko chcete.

Na liečbu akné som použil komplex "Cynovit", ktorý sa skladal z krémového gélu z akné a sprejov, všetka produkcia "Zeleného duba", majú dobré lieky a tiež nie sú veľmi drahé. Gél bol v dlhej skúmavke s objemom 35 ml, stála 311 rubľov v lekárni a kúpil som si sprej v 75 ml fľaši za 280 rubľov. Celkom strávil viac ako 500 rubľov a tieto prostriedky mi stačili 2 mesiace a nemusel som kupovať viac. Takže najprv komplex je veľmi rozpočtový, čo je dôležité pre teenagerov a mladých mužov s dievčatami.
Na ráno a v noci som použil gélové masky na problémových miestach. Robí dobrú prácu na zmiernenie zápalu na pokožke, nevysuší ju (neexistujú žiadne hormonálne prípravky, alkohol a salicylát, ktoré sa zvyčajne pridávajú do takýchto liekov starostlivosti o problémovú pokožku). Takže dopad je iba pozitívny. Trvalo asi jeden a pol mesiaca na odstránenie zápalu a vyčistenie tváre, potom došlo k 2 týždňom fixovania účinku až do skončenia gélu.
Striekanie môže pokryť pokožku i vatu a potom vymazať problémové oblasti. To som urobil počas dňa, aby som udržal pokožku čistú. Sprej vám umožňuje normalizovať prácu mazových žliaz.

Krémový gél v tandeme s rovnakým postrekom, ktorý sa mi páčil. Tieto antihistaminiká boli tiež statočnými bojovníkmi s problémami s kožou, ktoré nepatria do kategórie alergických následkov. Kúpil som si presne, aby som eliminoval alergické príznaky - mám pre seno pár hrozných výrobkov. Cynovitída zmierňuje svrbenie, eliminuje peeling a sčervenanie kože. A čo je najdôležitejšie, má veľa rastlinných olejov, takmer žiadne syntetické látky a vôbec nie sú žiadne hormonálne zložky. Preto sa môžu používať dlho, na rozdiel od kortikosteroidov. V priebehu dňa sa s ňou zaobchádzalo s rozprašovaním, naniesla krém na noc. Obe sú absorbované kožou dobre, tvár z nich nesvieti a nie zhirnitsya. Agresívne odoranty, z ktorých hlava začína ublížiť, v "Zinovit" tiež nie je. Alergické vyrážky nie sú tak rýchle, ako by sme chceli, ale skutočne začali odísť. Niekde desiaty deň sa mierne a svrbivé škvrny úplne prekonali. A spolu s nimi zmizli nedostatky iného plánu: večné malé vyrážky v T-zóne, s ktorými som bojoval s rôznym úspechom už mnoho rokov. Jednoducho začali vysychať, zmenšovať veľkosť a úplne zmizli.

Zatiaľ čo nikto nekladal otázky. Vaša otázka bude prvá!

Recenzia: Cynóza z akné

  • Zelená Dubrava, Rusko
  • Čas použiteľnosti: do 01.01.2021
  • Zelená Dubrava, Rusko
  • Čas použiteľnosti: do 01.01.2021

Zákaznícke recenzie o cynózu z akné

Krémový gél Cinovit Stále používam už pol roka. Zvyčajne raz alebo dvakrát za mesiac dám na pupienky, ktoré sa dostanú pred menštruáciou, a cez noc sa stávajú sotva viditeľnými. Skvelý nástroj, ktorý priamo spája moderné dievčatá a ženy. Za takéto peniaze som stále nikomu nevidel, imho.

Ahoj všetci! Dnes som sa rozhodol povedať vám môj príbeh o boji proti akné. Mám veľmi mastnú pleť, a presušeniu to ako každý vie, tiež nemôže byť, inak sa situácia bude len zhoršovať a začne upchaté póry. A keď som založil základy za pár hodín, bol som rozmazaný s maslom. Čo môžeme povedať o pimples, boj s nimi začal niekde od veku 15 rokov. Už som vyskúšala veľa peňazí, kým mi odporca nepoužil krémový gél Tsinovit. Samozrejme, že som predovšetkým nečakala, ale chcel som, aby sa dosiahol efekt ako priateľku (jej pokožka veľmi čistý)) Tak za týždeň, keď som použiť krém-gél Ch'ing pred spaním a ráno pred použitím make-up - pleť sa stala oveľa lepšie tuk prakticky žiadny akné bol oveľa menší)) a teraz bez Tsinovita kdekoľvek, ktorí boli zápasí s týmto problémom, radím vám použiť !!)) Mimochodom, že má veľmi dobrú štruktúru, koža nebude suchá) a možno ich nájsť v každom drogérii)

Zoznámenie sa s Tsinovitom bolo na vrchole môjho rastu - vzhľad hrudníka, pasu a tadamm pupienkov. Určite som ich neočakával. Bola však šťastie, že zmizli veľmi rýchlo. No, tu je zásluha Czinovitovho spreja, ktorý som používal počas celého mesiaca. Odporúča sa na akné, ktoré nezasycháva pokožku tváre. A moja tvár bola suchá, takže som ju zobral kvôli tejto kožnej výbave. A nestratil, účinok sa cítil.

Ak sa pýtate, čo používam na čistú tvár, odpoviem vám o Tsinovitovi. Keď som stratil svoje hormonálne pozadie (dlhý príbeh, nebudem ísť do podrobností), a akné dostal von zodpovedajúcim spôsobom. Miestne zariadenia nepomohli. Snažil som sa urobiť rôzne tinktúry, ale účinkovali len niekoľko dní. Cynocitis mi odporučil dermatológ, ku ktorému som už zúfalý. A krátko po kúsku vyčistila tvár. Je zrejmé, že teraz prechádza liečbou, ale očividne nikto nebude mať podozrenie na nič

Možno krémový gél a pomoc, ale pokožka veľmi vysušuje. Roztiahne sa, akoby sa vyhladila filmová výplň.

Získala svojho manžela za liečbu chrbta (oblasť ramien). Vyrážky a pupienky sa znižujú. Hlavná vec, ktorá je vhodná na použitie, dokonca aj vy môžete urobiť sami.

Kúpil si alebo kúpil krémový gél Tsinovit pred mesiacom, aby to skúsil, a už už veľa spôsobov vyakih sa snažil, a nič mi nepomohlo, alebo mi pomohlo najmä. Hoci pravidelne robím masky a čistenie, stále existuje veľa malých podkožných pupienkov, ktoré sa peiodicky zaplavujú do veľkých abscesov. Po takmer mesiaci pravidelného šírenia tohto krémového gélu sa koža stáva oveľa čistejšou, póry nie sú tak upchaté, menej ako čierne škvrny. A sania na krém nie je agresívna, je založená na zinku. Trochu sa usuší, ale nefixuje pokožku. Dobrá náprava. A cena je celkom prijateľná.

Snažil som sa veľa rôznych receptov ľudových, aby som sa zbavil pupienkov a nemal som požadovaný výsledok, bol s tým veľmi sklamaný. Cynocitída z pupienkov čiernych hláv a čiernych škvŕn ma potešila. Po dvoch týždňoch rozmazania na tvári a ramenách sa mi koža vyčistila. Nedosiahol som taký efekt žiadnymi populárnymi metódami a maskami. Najmä v takom krátkom čase. A po aplikácii nie sú žiadne nepríjemné pocity a pomáha. Dokonca aj čierni, ktorých som si všimol, sa na koži zmenšili. Veľmi dobrý krémový gél.

Na mňa v dospievajúcom veku problémov s akné takmer nebolo. Ale moja dcéra teraz trpí. Stúpajú priamo ako huby... a už šli s kozmetikou s ňou. Je to pre nás cesta a odporúčame Tsinovitovi použiť. Naozaj pomáha, všetko akné nie je úplne odstránené, ale sú oveľa menšie a koža sa stala čistejšia, zdá sa, že aj čierne bodky nie sú tak nápadné. A potom už máme hormonálne masti ponúkané

Naozaj sa môžem prihlásiť osobne pod každým z vyššie uvedených plusov z aplikácie Tsinovit, tk. to je jediný prostriedok, ktorý mi uvoľnil úzkosť akné. Áno, použil som tento krémový gél dvakrát denne na problémové oblasti po dobu jedného mesiaca, kým sa úhory nevrátili. Možno to je dlhá doba, ale napriek tomu teraz Tsinovitom len preventívne používať, a nie akné vôbec, čistá pleť, znížila výrazne počet výberov z mazových žliaz, a naozaj nejako štruktúra kože lepšie. Veľmi spokojný s účinkom tohto krémového gélu.

Cool vec! Dobre pomáha a veľmi rýchlo. Začne alebo sa začne sčervenanie po 2-3 dňoch, za týždeň približne už je človek čistejší. Prostriedok okamžite obsahuje depanetol na hojenie rán. A čo je najdôležitejšie, že neobsahuje alkohol, ako lacné prostriedky.

cynovitída akné sprej - recenzie

akné sprej

cyničití sprej z akné dňa 30. januára 18:39

Téma akné ovplyvnila môj staršieho manžela, ktorý tu druhý deň je tridtsatnik. Akné sa nezobrazovalo na tvári, ale na jeho chrbte. Mysleli sme si, že nejaká alergia, alebo niečo iné, ale nie, len akné. Vypúšťané mash individuálne receptúry, ktorá produkovala našej lekárni, ale iba tu je výsledkom toho nebolo (áno, sú vyschla, ale nič viac. Zadné vzhľadom na obsah alkoholu sa stáva viac a kôra ((čítať ako v internete, ktoré jedno dievča vyliečený tohto problému v jeho zadnej spreji Tsinovitom. rozhodol som sa to skúsiť. kúpil som si v lekárni za 300 s niečím rubľov, a dvakrát denne, trela chrbát s vatovým tampónom s aplikáciou lieku. čo sa mi páčilo kompozíciu, takže to, čo neobsahuje alkohol, ktorý sa nám nepáčil. Anály chcete byť úprimný, to nie je v poriadku. Niekde na začiatku 2. týždňa liečby akné začali hľadať všetky neviditeľné a bez povšimnutia. Kto z nich žiadna stopa je vľavo. Toto použitie Tsinovitom nezastavil, používal to po dobu jedného mesiaca, aby sa zabránilo, ako radil výrobcom.

Komentáre Pomohlo toto hodnotenie? Áno 2 · Nie 0

škoricový sprej z akné 12. decembra 2017

Cynozitis sprej je dobrým prípravkom, ktorý sa usadil ako sušiaca látka z upchávaných pórov a ďasien. Použil som to pol roka so svojím sestrou. Vôbec nie som spokojný s rýchlym výsledkom. Druhý tretí deň zostáva z červeného pupíka mierne viditeľná škvrna a potom je viditeľná len vo veľmi blízkej vzdialenosti. Aplikuje sa pohodlne, vďaka rozprašovaniu, nie je potrebné ho brúsiť ani umývať. Dokonca aj s nami chodíme do školy.

Komentáre Pomohlo toto hodnotenie? Áno 1 · Nie 0

škoricový sprej z akné 21. novembra 2017

Tu som čítal recenzie ľudí, o tom, ako bojovali s týmito pupienkami. Srdce sa už odvracia, koľko ľudí muselo vydržať. Predtým tiež, plakala som, kričal z toho, čo pupienok na čele alebo brade vyskočil. Ukazuje sa, že ľudia sú oveľa vážnejšie bolo (Acne som mal vzhľadom k tomu, že som sa vôbec dotkla tváre sa špinavými rukami a pravidelne a potom sa pokúsil im vylisované. Ako mi mnohokrát povedal, moja matka to neurobil. Nepočúvaj ju. Ak sa chcete zbaviť akné urobil som 2x týždenne dôsledne maska ​​z badyagi: vzal badyagi prášok a zmieša s vodou alebo salitsilkoy do kašovitej formy a aplikované ako maska ​​na pol hodiny tvárou začali brnět, ako normálna reakcia a ja dvakrát denne... postriekané tváre Tsinovitom a oblasti blízko oka šúchal vatový tampón. Pleť po aplikácii zmäkne ako dieťa. V spojení s týmito dvoma metódami, som bol schopný zbaviť vyrážky. Peniaze vynaložené doslova penny, a výsledok na seba nenechala dlho čakať.

Prehľad línie "Cynovit" od akné

Predchádzajúci článok: Akné na krku

Akné sa môže objaviť z rôznych dôvodov.

A často sú spôsobené rôznymi dermatologickými problémami.

Suchú a citlivú pleť, oslabuje jej ochrannú funkciu, aktívnu činnosť mazových žliaz, prítomnosť patogénov - to všetko sú predpoklady pre rozvoj akné alebo akné.

  • Všetky informácie na webe sú informačné a NIE JE sprievodca akciou!
  • Môžete dať PRESNÚ DIAGNOSTIKU len doktor!
  • Žiadame Vás, aby ste nezažili lieky, ale schôdzku s odborníkom!
  • Zdravie pre vás a vaše blízke!

S cieľom pomôcť ľuďom vyrovnať sa s takýmito problémami začala ruská spoločnosť "Pharmtek" vyrábať unikátnu drogu "Tsinovit".

Tento nástroj rýchlo získal veľa pozitívnej spätnej väzby, pretože efektívne čistí pokožku akné a odstraňuje akékoľvek dermatologické problémy.

Veľa rôznych liekov, komplexné kozmetické postupy, injekcie antibiotík a vitamínov je možné nahradiť krémom Cynovit.

Zloženie a forma uvoľnenia

Ak chcete pochopiť, či "Cynovit" pomáha s akné, musíte venovať pozornosť tomu, čo je súčasťou jeho zloženia.

Prípravky tejto série neobsahujú lanolín, kyselinu salicylovú a minerálne oleje - hlavné zložky väčšiny akné krémov. Ale tieto látky môžu zhoršiť situáciu a zintenzívniť podráždenie.

Zloženie prípravkov zo série "Cynovit" zahŕňa najbezpečnejšie zložky, prírodné oleje a výťažky z rastlín.

Vzorec týchto finančných prostriedkov bol vypracovaný na základe dlhodobých štúdií.

Hlavnými vedeckými pracovníkmi z aktívnej látky boli zirkónpyritón. Bol špeciálne aktivovaný, aby mal silnejší protizápalový a baktericídny účinok.

Ďalej, "Ch'ing" prostriedky obsahovať ďalšie zložky tiež znižuje zápal, normalizuje činnosť mazových žliaz a zničiť patogény:

  • extrakt z koreňa lišejníka - glycyrrhizinát dikalu;
  • olivový olej;
  • jojobové a šealové oleje;
  • éterický olej z čajovníka;
  • panthenol;
  • vitamíny E a A;
  • kyselina mliečna.

Prostriedky série "Cynovit" sú nielen účinné, ale aj pohodlné. Sú k dispozícii v rôznych typoch.

Foto: Prípravok sa vydáva vo forme gélu, spreja a krému

Vzorec a zloženie z nich sú rovnaké, len formulár uvoľnenia sa líši:

  • z akné na tvári krém sa aplikuje;
  • ak je vyrážka umiestnená na ramenách, v dekolte alebo končatinách, je vhodné použiť sprej na kvapaliny a postriekať ju na kožu;
  • na čistenie akné pokožky chrbta a zadku sa používa sprchový gél;
  • krémový gél, ktorý má mäkší účinok;
  • Šampón, ktorý sa používa ako antifungálna látka a na liečbu lupín.

Video: "Ako sa rýchlo zbaviť čiernych škvŕn"

Ako to funguje

Krém "Cynovit" pôsobí na celý proces tvorby akné.

Preto jej použitie nielenže odstraňuje vyrážky, ale odstraňuje ich príčiny.

Aktívne zložky sú vybrané tak, aby čo najlepšie pomohli bojovať proti akné.

Preto má liek taký účinok:

  • zničí väčšinu patogénnych baktérií, bojuje proti hubám;
  • odstraňuje zápal, sčervenanie, opuch;
  • normalizuje činnosť mazových žliaz;
  • hlboko čistí póry z čiernych bodiek;
  • zmäkčuje a vyživuje pokožku;
  • urýchľuje proces regenerácie buniek.

svedectvo

Ak sa akné objaví často a obvyklé metódy liečby s nimi nefungujú, musíte kontaktovať dermatológa pre špeciálne ošetrenie.

Foto: liek je predpísaný pre akné

Lekár môže predpísať liečebnú masť alebo krém. Veľmi často sa v takýchto prípadoch používajú prostriedky série "Cynovit". Komentáre lekárov o týchto liekoch poznamenávajú, že zvládajú mnohé problémy s kožou.

Preto čoraz častejšie dermatológovia predpisujú tieto lieky v takýchto prípadoch:

  • pre ľudí s mastnou problémovou kožou, zvýšená aktivita mazových žliaz;
  • pomáha "Cynovitis" od akné, alergické vyrážky, purulentné pupienky;
  • s rôznymi druhmi dermatitídy;
  • na komplexnú liečbu ekzému;
  • so solárnymi a ľahkými tepelnými popáleninami;
  • lupienka;
  • suchá alebo mastná seborrhea, lupiny

kontraindikácie

Recenzia ľudí, ktorí používali "Ch'ing" rad liekov, na vedomie, že sú dobre znášaný a nespôsobujú žiadne vedľajšie účinky.

Ale predsa len, aby sa zabránilo alergickej reakcii, je lepšie vykonať dermatologický test pred prvou aplikáciou. Koniec koncov, ak sú jednotlivé zložky netolerantné, nemôžu byť použité.

Tehotenstvo a laktácia

Vzhľadom na skutočnosť, že liek sa nedávno objavil a ešte nebol klinicky testovaný na jeho účinky na ženu a plod počas tehotenstva, je v súčasnosti nežiaduce používať ho.

Foto: lekári neodporúčajú používať liek počas tehotenstva

V prípade potreby sa môžete poradiť s lekárom, ktorý určí stupeň rizika pre dieťa a potrebu liečby "Tsinovitom".

Je možné používať deti

Liek sa považuje za bezpečný.

Preto, pri absencii individuálnej neznášanlivosti, môže byť použitá pre deti od 1 roka. Toto sa však robí len na radu lekára.

Ako naniesť krém "Cynovit" z akné

Často sa tieto lieky používajú na akné.

Pomáhajú pri jednotlivých vyrážkach, akné, hnisavých pichliach.

Môžu byť použité na liečbu aj prevenciu. Obzvlášť účinný je krémový gél "Cynovit" pre akné, akné a čierne škvrny, z ktorých recenzia poukazujú na dobrú znášanlivosť a rýchle výsledky.

Pokyny pre aplikáciu produktu

Ako správne aplikovať "Zinovit" z akné?

Najskôr sa odporúča testovať alergickú reakciu a ak je akné veľmi závažné, je lepšie navštíviť lekára na ďalšie liečenie.

Ak sa rozhodne používať prostriedky "Cynovitis", potom je lepšie vybrať si krém alebo gél.

Foto: naneste prostriedky na čistú a suchú pokožku

Naneste ich na čistú, suchú pokožku 2 krát denne.

  • Rozdiel v použití týchto nástrojov je, že krém má silnejší účinok a po niekoľkých minútach sa odporúča odstrániť handričkou.
  • Gél môže byť tiež aplikovaný na tvár a ponechaný cez noc.

Jednoduché pupienky zmiznú do týždňa, možno sa bude musieť liečiť závažné vyrážky aspoň mesiac.

Ak však po dobu 5-7 dní nedôjde k žiadnemu znateľnému zlepšeniu, pokyny na použitie odporúčajú zmenu lieku.

  • Pre ľudí s mastnou pokožkou znamená, že "cynnozitída" sa môže dlhodobo používať na celú plochu tváre, aby sa zabránilo kontaktu s očami.
  • Ak je pokožka suchá, je lepšie používať drogu v správnom smere, aby ste sa vyhli vysušeniu a odlupovaniu.

Sprej z akné a čiernych bodiek je tiež populárny.

Ako používať aspirín proti akné na tvári? Zistite si tu.

Môže byť striekaný na akejkoľvek časti tela, kde sú takéto problémy. Pri ošetrovaní čiernych bodiek na tvári sa však doporučuje aplikovať sprej na bavlnenú podložku a potom na pokožku. Takže sa môžete vyhnúť tomu, aby ste dostali produkt do očí.

prínosy lieku

Podľa lekárov a pacientov použiť prostriedky pre sériu liečbe rôznych dermatologických problémov, "Ch'ing" lepšie ako iné lieky.

Mnoho ľudí si uvedomuje svoje výhody:

  • liek nevysuší pokožku, nespôsobuje pocit napätia;
  • rýchlo normalizuje prácu mazových žliaz;
  • odstraňuje podráždenie, sčervenanie a bolesť spôsobené výskytom akné;
  • jeho cena je pomerne nízka - v závislosti od objemu a formy emisie to stojí od 250 do 400 rubľov;
  • činidlá sa ľahko používajú, ľahko sa aplikujú, nenechávajú olejové stopy a sú takmer bez zápachu;
  • drogy série sú strávil veľmi šetrne;
  • Prírodné komponenty produktov série zabezpečujú vysokú účinnosť a bezpečnosť.

analógy

V prípade, že predaj nebol "Ch'ing" radu produktov, alebo pacient má výstrednosť látky v jeho zložení, lekár môže odporučiť jeho analógy.

Ako silné protizápalové a antibakteriálne lieky majú "Belosalik", "Bepanten", "Tsinokap", "Sudocrem", "Akriderm".

Nežiaduce účinky

Prírodné zloženie robí produkty série "Cynovit" bezpečné pre pokožku.

  • Vo väčšine prípadov po aplikácii lieku nie sú žiadne vedľajšie účinky.

Foto: v zriedkavých prípadoch môže dôjsť k začervenaniu a odlupovaniu kože

  • Zriedkavé prípady olupovania a začervenania kože po aplikácii krému alebo sprejov naznačujú, že osoba prežíva individuálnu intoleranciu zložiek lieku. V takomto prípade nemôžete tieto lieky používať.

náklady

Prostriedky série "Cynovit" sú k dispozícii všetkým.

Cena týchto liekov je nízka a výsledok aplikácie nie je horší ako pri nákladných prostriedkoch.

V lekárňach v Moskve sa náklady na drogové série pohybujú v tomto rozsahu:

Ako pomáha Cynovit krémový gél s akné?

Citlivá a problematická koža, náchylná na vyrážky, veľmi citlivá na agresívny vplyv prostredia. Na zabezpečenie jeho ochrany vytvorila tuzemská spoločnosť "Farmatek" univerzálny liek - Cynovitový krémový gél z akné.

Obsahuje komplex účinných látok, ktoré zvládajú podráždenie, zápaly, svrbenie a pomáhajú eliminovať akné. Tento produkt je dokonale vhodný na zdravotné i preventívne účely. Mala by byť použitá po konzultácii s dermatológa. Dozvieme sa viac o odrodách lieku Tsinovit, jeho zložení a mechanizme účinku pri liečbe problematickej pleti.

Tsinovit: popis, formuláre vydania

Liečivo vyrába ruská spoločnosť "Pharmatek", vyrába sa v rôznych formách: krémový gél, masť, krém, sprej, šampón. Dnes budeme podrobnejšie vysvetľovať jednu z najpopulárnejších foriem lieku a povieme vám, ako aplikovať gél Czinovit Cream od akné a akné.

Krémový gél je biely, s pomerne silnou, rovnomernou štruktúrou, dostupný v plastových hadičkách s objemom 35 ml. Liek má antiseptický, protizápalový a upokojujúci účinok. Vôňa tohto výrobku prakticky chýba, je vhodná nielen pre tvár, ale aj pre telo. Pomáha rýchlo vyrovnať sa s podráždením a olupovaním, keď sa aplikuje na pokožku, ktorá sa okamžite vstrebáva a nezanecháva za sebou žiaden mastný lesk, poskytuje matný efekt. Hlavnou výhodou tohto nástroja je jeho dostupnosť, ktorá je kombinovaná s vysokým stupňom účinnosti.

Hlavnými aktívnymi zložkami lieku sú dikalciumglycyrrhizinát a pyritión zinku. Okrem toho zloženie Tsinovit zahŕňa jojobový olej, olivy, avokádo a shea, vitamíny A a E, panthenol, močovinu.

    • Dicalium glycyrhizinate Je to látka, ktorá sa extrahuje z koreňa sladkého drievka. Liekové zložky chránia pokožku pred negatívnymi vplyvmi prostredia a má protizápalové vlastnosti, ktoré umožňujú, aby potlačenie tvorby akné, zmierniť podráždenie, začervenanie a svrbenie. Extrakt zo sladkého drievka je absolútne prirodzený komponent, ktorý spôsobuje, že pokožka je menej náchylná na rôzne dráždivé látky a alergény a poskytuje výrazný ochranný účinok.
    • Zirkonnatý pyrithión má antimikrobiálny účinok. Táto zložka je súčasťou mnohých liekov určených na boj proti závažným dermatologickým ochoreniam. V zložení liečiva má látka fungicídny, antiseptický a protizápalový účinok. Okrem toho pyritión zinku eliminuje lúpanie a zvýšenú keratinizáciu pokožky, podporuje regeneráciu a rýchlu obnovu buniek.
    • Olivový olej obsahuje komplex cenných látok, dokonale vyživuje a zvlhčuje, má priaznivý účinok na akýkoľvek typ kože.
  • Avokádový olej - jedinečná prírodná zložka, ktorá pozitívne ovplyvňuje problémovú pokožku vďaka obsahu fytohormónov a vitaminizovaných zložiek. Podporuje intenzívne navlhčenie, vyživuje a nasýti epidermis pomocou užitočných látok.
  • Jojobový olej - ideálna súčasť pre citlivú pokožku, rýchlo odstraňuje nadmerné vysušenie, podráždenie, zmäkčuje, zvlhčuje, plní kožné bunky s energiou.
  • Bambucké maslo obsahuje ideálny komplex nenasýtených mastných kyselín, v ktorom je problémová koža obzvlášť potrebná.
  • Kyselina mliečna (močovina) v zložení výrobku poskytuje exfoliačný a čistiaci účinok a umožňuje odstránenie mŕtvych kožných šupín.
  • panthenol pomáha zmierniť zápalový proces, poskytuje regeneračný a obnovujúci účinok, pomáha predchádzať výskytu post-akné (stopy po akné).

Odborníci tvrdia, že pomocou krémového gélu sa môžete zbaviť vyrážok a komedónov počas dvoch týždňov denného užívania. V krátkom čase znamená, že pomáha zmierniť začervenanie, potláča zápalový proces, ktorý prispieva k vysušeniu pupienkov a ich úplného vymiznutia, a to bez výskytu charakteristických tmavých škvŕn (post-akné). Cynovitída zabraňuje výskytu nových erupcií, prispieva k čisteniu pórov a zmiznutiu čiernych bodiek.

Táto komplexná činnosť poskytuje dobre zvolené zloženie produktu, ktoré obsahuje hlavne prírodné zložky. Preto sa liek považuje za bezpečný a hypoalergénny. Krémový gél Cinovit je vynikajúcim antiseptikom, ktorý sa môže použiť na odstránenie akné nielen na tvári, ale aj na telo. Liečivo sa môže používať na umývanie, ako aj na sprchovanie.

Na rozdiel od väčšiny dermatologických prostriedkov Ch'ing neobsahuje lanolín, minerálny olej alebo kyselinu salicylovú, ktorá pri liečbe akné mnoho miazgy kožu.

Kedy sa používa silikagél Tsinovit?

Okrem liečby vyrážok môže byť gél Cynovitis Cream - gel použitý aj v nasledujúcich podmienkach:

  • dermatitída;
  • ekzém;
  • lupienka;
  • zoster;
  • alergie rôzneho pôvodu;
  • seborrhea.

Tento nástroj dokonale zvládne popáleniny, účinne zmierňuje bolesť a urýchľuje proces hojenia a obnovy kože. Liek navyše pomáha znižovať opuch a svrbenie uhryznutím hmyzu.

Hlavnou indikáciou pre použitie Czinovit Cream je problematická pleť tváre s akné, pupienkami a čiernymi tečkami, ktoré sú náchylné na tuk. Najčastejšou príčinou vzniku akné je nadmerná aktivita mazových žliaz a nesprávny odtok mazu, ktorý upcháva kanály.

V takých mazových zátokách sa vytvorí vynikajúce živné médium pre baktérie, ktoré vyvolávajú vývoj zápalového procesu a výskyt akné. Ch'ing silikónového gélu môže zabrániť odlivu mazové sekrécie, rovnováhu činnosť žliaz a čistí kožné póry od dopravných zápchach a komedónov (čierne bodky) a tým zabrániť vzniku vyrážky.

Všeobecne platí, že silikagél dobre funguje s nekomplikovaným akné a odporúča sa na liečbu mierneho až stredne závažného akné. Náprava pomáha zúžiť póry, reguluje tvorbu kožného mazu, zastaviť šírenie patogénnych húb a baktérií a aby sa zabránilo vzniku nových zápalov.

Hlavné výhody lieku

Výhody krémového gélu Cinovit zahŕňajú nasledujúce pozitívne vlastnosti:

  1. liek nevysuší kožu;
  2. eliminuje vyrážky a čierne škvrny;
  3. odstraňuje podráždenie a začervenanie;
  4. zaručuje rýchly výsledok;
  5. nemá ostrý, nepríjemný zápach;
  6. ekonomicky vyčerpané;
  7. dobre absorbované;
  8. vhodné pre suchú pleť;
  9. odlišuje dostupnosť a primeranú cenu;
  10. eliminuje bolesť spôsobenú "dozrievaním" akné.

Všeobecne platí, že gélový gél dokonale zvládne svoju úlohu. Zlepšuje problém štruktúry pokožky účinne pôsobí proti patogénnym baktériám a zápalových javov, rýchlo normalizuje výmeny mazu a presušeniu kože, pretože neobsahujú alkohol, hormóny, kyselinu salicylovú alebo iné korozívne zložky.

Návod na použitie

Liek Tsinovit sa uvoľňuje v skúmavkách s malým objemom (35 ml), ale trvá dlhú dobu, pretože liek sa konzumuje pomaly. Odporúča sa aplikovať alergický test pred aplikáciou krému na tvár a štyridsať minút rozložte malý krém na ohyb na lakeť. Ak po tejto dobe nedošlo k sčervenaniu alebo svrbeniu, môže sa cynomitída použiť na tvár.

Podľa pokynov sa pred aplikáciou gélového krému musí koža očistiť od nečistôt, prachu a dekoratívnej kozmetiky. K tomu môžete použiť mäkkú kozmetiku, ktorá neobsahuje alkohol (mlieko, gél, tonikum). Potom sa gél nanáša rovnomerne v tenkej vrstve na plochy s vyrážkami. Neprekračujte odporúčané dávkovanie, inak môžete vyvolať lúpanie a suchú pokožku.

Postup sa odporúča vykonať dvakrát denne (ráno a večer). Po objavení sa pozitívneho účinku, okamžite zastavte liečbu, nástroj by sa mal použiť na ďalšie 1-2 týždne, čo pomôže konsolidovať výsledok. Cynnitida sa môže použiť aj profylakticky, nočné ošetrenie tých oblastí kože, kde sa najčastejšie vyskytli vyrážky.

Niekedy po aplikácii výrobku dochádza k miernemu pocitu tesnosti kože, ktorá rýchlo prechádza. Na mieste aplikácie krému sa môže vytvoriť tenká, priehľadná fólia, ktorú je možné ľahko vymyť vodou. Trvanie aplikácie Cynovitis nie je obmedzené, pretože nespôsobuje závislosť, nevyvoláva vznik vedľajších účinkov. Kontraindikácie užívania lieku sa neodhaľujú, s výnimkou individuálnej neznášanlivosti jeho zložiek.

Droga sa uvoľňuje v sieti lekárne voľne, bez lekárskeho predpisu. Ale je lepšie, aby sa nepodieľali na samoliečbe a používali tento nástroj až po konzultácii so špecialistom. Náklady na liek Zinovit z akné a čiernych bodov kolíše medzi 300-400 rubľov.

Recenzia o tkanive Tsinovit od akné je mimoriadne pozitívna. Užívatelia tvrdia, že liek na krátky čas eliminuje už vzniknuté pimples a nové vyrážky sa jednoducho neobjavujú. A mnohí si všimli, že tento liek sa bojí, a to ako s periodickými výrastkami akné, tak s alergickou vyrážkou. Väčšina používateľov, ktorí tento nástroj používajú, zaznamenala svoju prirodzenú kompozíciu bez hormonálnych a antibakteriálnych zložiek. Vzhľadom na túto funkciu je liek bezpečný, nemá žiadne kontraindikácie, nespôsobuje závislosť a nemá negatívny vplyv na telo.

Tento liek je vhodnejší pre majiteľov mastných a kombinovaných typov pleti, pretože pomáha odstraňovať nepríjemný lesk a pocit mazania. Pre ľudí s normálnym alebo suchým typom pokožky je lepšie používať liek na mieste, čo pomôže zabrániť odlupovaniu a vysušeniu pokožky.

Spätná väzba na aplikáciu

Referenčné číslo 1

Na liečbu akné používa rôzne prostriedky, v poslednej dobe som použil krém Czinovite gél. Tento liek je založený na prírodných zložkách, takže je bezpečný a nemá prakticky žiadne kontraindikácie.

Gél má pomerne hustú štruktúru, ale je veľmi rýchlo absorbovaný a po ňom nezanecháva pocit tuhosti. Navyše, na rozdiel od mnohých činidiel proti akné, nemá nepríjemný zápach.

Už dlho používam túto drogu, zvykne si to, čo je ďalším plusom. S pomocou Cynovitis som sa zbavil rozšírených pórov a komedónov, čo viedlo k oveľa menej akné.

Referenčné číslo 2

Celý rok som bol akútne liečený akné. Akné bolo veľa ran, koža na tvári trpela zápalom, vyzerala červeně a podráždená. V poslednej dobe sa začali objavovať pustuly, preto bolo potrebné sa obrátiť na dermatológa, prejsť alebo vykonať inšpekciu a zaobchádzať s ním v rámci celého programu.

Pre mňa napísal veľa prípravkov, vrátane masti s antibiotikami. Keď sa stav pokožky zlepšil a vyrážka prakticky zmizla, lekár odporučil používať Czinovite krém ako profylaxiu. S jeho pomocou som udržiaval svoju pokožku po dobu pol roka v normálnom stave. Zloženie liečiva zahŕňa koreň sladkého drievka, zinok a prírodné oleje.

Liečivo je úplne bezpečné, pôsobí tak, že bráni tvorbe nadbytočného kožného mazu a upcháva póry. To je veľmi dôležité pre môj typ mastnej kože. V dôsledku toho zmizne hlavná príčina vzniku akné a pokožka vyzerá čistá a zdravá.

Recenzia №3

Pokúsil som sa použiť Krem-gel Tsinovit, ale nemal som to rád. Liečivo užívalo 2 týždne a všimol si, že koža sa stala príliš suchou, tam sa objavila peeling a pichliačky boli a zostali.

Zloženie tohto gélu zahŕňa zinok, to je to, čo suší kožu. Zrejme potrebujem vybrať prostriedky, ktoré majú mäkší účinok, aby nielen eliminovali akné, ale aj zvlhčili pokožku. V tej istej sérii je Czinovit krém a sprej, majú mierne odlišné zloženie, teraz ich chcem vyskúšať viac.

Cynovitída v boji za zdravú pleť

Nesprávna výživa, zlý spánok, zlá hygiena - všetky tieto faktory majú negatívny vplyv na stav kože. Oblička sa stmavne, objavia sa vyrážky. Na vyriešenie problému nie je vždy dostatočné začať zdravý životný štýl. V niektorých prípadoch sa nedá vyhnúť farmakoterapii. Veľa dobrých recenzií v liečbe akné možno počuť o sérii liekov Tsinovit.

Zloženie a forma uvoľnenia

V lekárňach si môžete kúpiť sprej, gél alebo krém na ruky. Všetky tieto lieky sú určené na liečbu jednotlivých pichľaviek alebo rozsiahlych vyrážok. Ako hlavná aktívna zložka pôsobí pyrithion zirkitý. Protizápalový účinok je tiež zvýšený glycyrrhizinátom dikalu. Kompozícia tiež obsahuje olej z čajovníka a jojobový olej. Tieto zložky zvyšujú protizápalový účinok, vysušujú hnisavé vyrážky.

Glycyrrhizinate dikaliya má tiež výrazný protizápalový účinok. Táto zložka navyše spôsobuje, že derma je menej náchylná na alergické faktory. Pozitívne ovplyvňujú aj pokožku, oleje, ktoré sú súčasťou prostriedkov série Cynovitis. Olej z čajovníka je prirodzeným antiseptikom, ktorý je možné použiť aj samostatne. Liečivo nezahŕňa lanolín a kyselinu salicylovú, ktoré sa často používajú pri výrobe iných dermatologických liekov.

Kedy by som mal použiť nástroj Cynovitis na tvár? Liek má veľa indikácií. Patria medzi ne:

  • úpal;
  • alergické reakcie;
  • dermatitída;
  • akné miernej a strednej závažnosti;
  • ekzém.

Cynitida je široko používaná na terapiu jednotlivých pichľaviek. Jedinečnosťou lieku je tiež to, že sa môže použiť na zabránenie rozvoju akné pred a po hlbokom očistení tváre.

Ako používať cytovit z akné?

Liečba sa má vykonať po konzultácii s dermatológiou. Často sa navyše predpisujú ďalšie antivírusové, hormonálne alebo antibakteriálne lieky na požitie. Je potrebné ošetriť postihnutú oblasť pomocou tzv. Tsinovit niekoľkokrát denne. Predtým sa tvár musí dôkladne očistiť bežným mydlom.

Pred aplikáciou drogy z akné na celú tvár stojí za malý test alergickej reakcie. Za týmto účelom sa trochu liečiva aplikuje na vnútornú časť zápästia niekoľko minút a potom sa umyje. Ak chcete posúdiť, či je možné použiť liek v konkrétnom prípade, je potrebné v priebehu 20-30 minút. Ak na ošetrovanej ploche nie je začervenanie a svrbenie, liek nie je zakázaný na použitie.

V akej forme je lepšie si vybrať liek? Krém a gél sa prakticky nelíšia svojou účinnosťou. Jediný rozdiel je, že krém sa aplikuje na postihnuté miesta niekoľko minút 2-3 krát denne, potom sa produkt musí odstrániť tkanivom. Gél môže byť aplikovaný pred spaním bez spláchnutia. V tejto forme je liek bezpečnejší. Proti akné je široko používaný a sprej Cynovitis. Pred použitím lieku sa má fľaša dôkladne pretrepať. Ak sú na obličeji prítomné pupienky, sprej sa najskôr aplikuje na bavlnenú podložku a potom na postihnutú oblasť. Týmto spôsobom sa môžete vyhýbať tomu, aby ste dostali liek do očí.

V lekárňach nájdete tiež šampóny Tsinovit. To znamená, že je určený na odstránenie lupín a liečbu pokožky hlavy. S pomocou šampónu sa bude môcť zbaviť akné, ktorá sa nachádza v oblasti vlasovej línie.

Trvanie užívania akéhokoľvek lieku určuje lekár v závislosti od klinického obrazu, ako aj od individuálnych charakteristík pacienta. Ak je to otázka jednotlivých pupienkov, problém sa vyrieši za týždeň. Akné vyrážka môže byť vykonaná po dobu jedného mesiaca. Ak pozitívna dynamika ochorenia nie je viditeľná do týždňa po začiatku užívania lieku, lekár môže predpísať inú drogu.

Kontraindikácie a vedľajšie účinky

Lekári hovoria, že prostriedky z radu Tsinovit (krém, sprej, gél) sú vo väčšine prípadov absolútne bezpečné. Iba v niektorých prípadoch môže dôjsť k alergickej reakcii. Ak má pacient individuálnu intoleranciu na niektorú zo zložiek lieku Cynovitis, nemôžete používať liek na liečbu akné.

Nemôže predpísať dermatológovú drogu Zinovitovú ženu počas tehotenstva alebo dojčenia. Dôvodom je nedostatok klinických štúdií týkajúcich sa tejto skupiny pacientov. Z rovnakého dôvodu sa neodporúča používať liek na liečbu detí mladších ako 7 rokov.

Prípravy série Czinovit majú prirodzený základ. Preto je predávkovanie pri liečbe akné nemožné. Podráždenie tváre alebo lúpanie môže indikovať alergiu. V tomto prípade sa bude musieť opustiť použitie krému, spreja alebo gélu. Je užitočné zabezpečiť, aby sa liek nedostal do slizničných očí. Ak sa stále vyskytnú problémy, produkt by sa mal dôkladne umyť tečúcou vodou.

Čo stojí za to pamätať?

Ak má liek dosiahnuť pozitívne výsledky, použite ju v súlade s pokynmi. Výrobky zo série Zinovit sa vydávajú v lekárni bez lekárskeho predpisu. Uchovávajte ich na suchom a chladnom mieste mimo dosahu detí. Pred prvým použitím lieku sa odporúča konzultovať s dermatológa. Krém, gél alebo sprej Cynovitis sa nedá použiť po dátume exspirácie.

Ak liek neobsahuje liek Tsinovit, lekár môže odporučiť vhodný analóg. Na liečbu akné a akné sa používajú široko používané lieky ako Belosalik, Bepanten, Sudokrem, Zinokap, Akriderm, Kutiveyt atď.

škoricový krémový gél z akné - recenzie

krémový gél z akné

škoricový krémový gél z akné 16. januára, 16:25

Dobrý deň všetkým. Chcem sa podeliť o svoj skvelý nález - nápravu akné. Tento krémový gél Tsinovit. Pred ním som skoro kúpil celú lekárňu. Začínajúc rozhovormi, ktoré končia vážnymi drahými antibiotikami. Toľko peňazí bolo vyhodených, nočná mora jednoducho. Efektívny prostriedok proti akné bol zvláštne lacný, v oblasti 300 rubľov. Samotná rúrka je normálna, nie je jasná nálepka, nič v nej nie je. Zvyčajný liek. Ale efekt je to, čo. Strašne super. Póry sú vyhladené, zmenšené, zápaly sa odstránia za pár dní. A žiadna tesnosť v suchu nevzniká, ako sa často stáva z mnohých gélov. Samotná droga nie je hormonálna, nerobí vás závislosť, takže ju môžete aplikovať pokojne. Počas dvojmesačnej prestávky sa púčiky nezobrazovali. To je pre mňa veľmi potešujúce. Aplikoval som ho zvyčajne ráno po sne a večer, pred senom tenkú vrstvu. Absorbuje okamžite a nezanecháva žiadne olejové stopy. Takže si ho môžete bezpečne kúpiť na liečbu akné, radím vám jednoznačne.

Komentáre Pomohlo toto hodnotenie? Áno 0 · Nie 0

škoricový krémový gél z akné 24. novembra 2017

Náprava na akné, z ktorých málo ľudí počulo. Veľmi málo ľudí používalo a márne. Ide o cytovitídu z akné vo forme krémového gélu a sprejov. Ja sám som sa na to stretol čisto náhodou a ja som touto nehodou zatiaľ rád. Stojí to za cent, ale pomáha odstrániť pupienky a môžu používať toľko, koľko chcú, pretože nespôsobuje návyk na kožu. Existujú malé kontraindikácie, ale sú tak nevýznamné, že môžeme predpokladať, že nie sú.

Komentáre Pomohlo toto hodnotenie? Áno 1 · Nie 0

Kira Potapova
Moskva hosťom

škoricový krémový gél z akné dňa 11. januára 2016

Nepovedal by som, že by som mala superproblemovu kožu, pravdepodobne ako všetci ostatní. Ten pupienok vyšiel von, potom čierne oči a čierne body sa naštvali jednoducho. Vo všeobecnosti nechápem, odkiaľ pochádzajú. Sledujem sám seba, napriek prísnemu naplánovaniu správne jesť, ale problém bol obrovský. Raz za druhým problémom sa Cynovit objavila. A viete, je to neočakávane dobré. A konzistencia je príjemná, perfektne absorbovaná, nezanecháva stopy a samozrejme, problém s pupienkami je preč. Čierne bodky sa tiež začali objavovať menej. Vo všeobecnosti radím každému.

škoricový krémový gél z akné 8. decembra 2015

Chcem vám povedať o náprave na pupienky, akné a čierne škvrny smotanový gél Tsinovit. Kúpil som ho pred pár mesiacmi. Po mojom narodení sa začalo objavovať množstvo akné na ramenách a tvári. Aj keď predtým to nebolo veľa.
A keď začala používať, akné sa stalo oveľa menej. Tí, ktorí rozžiarili Tsinovit, prešli veľmi rýchlo, pravdepodobne do 24 hodín. Nedávno sa na mojom brade objavil veľmi veľký kus, a keď som sa bála, bol som veľmi chorý, moja mierka ho rozmazala tento krémový gél na noc a ráno sa zmenšil nádor a za dva dni úplne zmizol. Ja som bol veľmi prekvapený, pretože zvyčajne trpí niekoľko dní s takýmto akné. Predtým dokonca spálili alkohol.
Ako som pochopil, hlavnou zložkou v zložení zinovitu je zinok a ďalší extrakt z koreňa liekovky. Ukázalo sa, že je to celkom neutrálna a nie agresívna kompozícia, bez antibiotík, alkoholu, hormónov a všetkého ostatného, ​​než akné zvyčajne liečia. Opatrne som si starostlivo vybral nápravu a prečítal som kompozíciu vopred, aby nič podobné nebolo tam. Zloženie Tsinovit ma úplne uspokojilo. To, čo som dostala po liečbe týmto liekom, sa mi tiež hodilo. Pomáha dokonale a na prvom mieste neškodí zdraviu

škoricový krémový gél z akné 23. októbra 2015

Kúpil som tento liek pre moju sestru, mala 13 rokov a akné sa začalo objavovať. Koža nie je tučná, takže stav nie je kritický, ale nie, nie, a ona vyskočí pár pupienkov a prechádza to. Hormonálny liek, ktorý moja matka nedovolila kúpiť, požiadala som lekáreň o najnebezpečnejšiu a účinnejšiu masť. Bolo mi odporúčané, aby som si kúpil krémový gél Cinovit. Kúpil som si, hoci som o tom nikdy nespočul, ale cena je cenovo dostupná, len zinok z účinných látok, rozhodol som sa to vyskúšať. A viete, to naozaj pomáha!

Cynovitis sprej z akné recenzie

Tento šampón Cinovit je skutočne z lupín. Po dvoch týždňoch aplikácie sa výrazne znížili lupiny. Budem naďalej používať. Tinnitus je len SUPER.

№ 4108 | 6/6/12 4:28 pm Serž

Ukladám Tsinovit, keď pupienok vyskočí. V chladnej sezóne sa pre mňa akokoľvek stanú aktívnejšími. A aj od dospievania sa to pre mňa preťahuje. Dlho sa snažil iný, vybral. V dôsledku toho som sa zastavil na tomto krémovom géli na pomere cena-kvalita. Možno to nefunguje tak rýchlo, ale po 2 týždňoch som ani nepomyslel na akné. A potom sa nezjaví celá zima. Moja koža je dostatočne komplikovaná, ale to napríklad znamená, že nespôsobujem alergie. Odo mňa plus.

17595 | 09/21/15 15:03 | Marishelka

Kúpil som Cynovit z akné a akné nedávno. Ale je to veľmi šťastné, krémový gél dobre pomáha alebo pomáha. A pupienky rýchlo prejdú po ich rozmazaniu a čierne škvrny nie sú tak nápadné ocele. Hoci moja koža a tuk, ale keď je zima je stále všetko ostatné a šupky začína. Preto je dobré, že zloženie krému nie je kyselina salicylová a alkohol, navyše koža nie je suchá.

№ 17963 | 08.11.15 23:42 | Victoria

Téma akné sa mi nedotkla, ale moja milovaná dcéra. Tento problém prišiel s nástupom menštruácie za 13 rokov. Spočiatku tam bola malá veľkosť vyrážky, potom sa zvýšili a zväčšili. A podľa počtu a podľa veľkosti. Káťa odmietla ísť dokonca do školy. Pozrel som sa naň s bolesťou. Lekári mávali rukami, táto tínedžerka bude hovoriť. Teraz je však 15 rokov, situácia sa nezmenila a potom som sa rozhodol bojovať. Prečítajte si zo stoviek fór, článkov a recenzií. Najskôr sa pokúsil o jeden opravný prostriedok, potom druhý. A tak sme dosiahli 14 drog Tsinovita, ktoré sme vytiahli z jamky. Ja sám som neveril, že tento lacný nástroj by bol spásou. Ale bolo to tak. Okrem hydratácie pokožky tiež znižuje začervenanie zápalu. A potreba tónovej látky zmizla v 2. týždni aplikácie krémového gélu. A po 1,5 mesiaci sa tvár stala čistou, tttt. Už sa bojí jinxu. A vy by ste vedeli, koľko peňazí sme strávili predtým na slávnych liekoch proti akné. Nočná mora. A spása bola tak blízko.

№ 23375 | 11/21/17 17:24 | karina

Ahoj všetci. Mám 19 rokov a som moderná dievča, rád mám módnu a krásu. Najmä tvár a vlasy. Nikdy som im ušetriť peniaze. Veľmi opatrne pristupujem k výberu finančných prostriedkov: pred nákupom skúmam zloženie finančných prostriedkov na internete, prečítajte si recenzie na stránkach - otzovikah a až potom sa rozhodnete kúpiť tovar. Tak to bolo s Tsinovitom. Bol mi oznámený jeho priateľ, ktorý utiekol z akné. Ale skôr, ako som to počúval, začal som kontrolovať zloženie a recenzie. Kompozícia spôsobila dôveru: zinok, glycyrrhizinát a vitamín E. A nič viac, žiadny alkohol, parfumy, ako sa to deje v mnohých smeroch. Odpovede boli rôzne: zlé aj dobré. Ale ako som to pochopil individuálne, niekto je vhodný, niektorí nie. Tak sa k mne osobne priblížil. A ako. Teraz každý deň ju pozerám na svoju tvár ako základ pre make-up. Dekoratívna kozmetika sa s ním drží celý deň a nerozšíri sa. Spálil ma z pupienkov a držal kozmetiku. A to je za primeranú neškodnú cenu. Preto vám to môžem bezpečne odporučiť, čitateľom.

№ 23482 | 12/05/17 09:58 | Julie

"Moje meno je Inga, je mi 23 rokov a som stále trpia drobnými vyrážky na tvári. Najčastejšie vznikajú na lícach alebo brade na niekoľko kusov. Na radu svojho priateľa kúpil krém-gél s názvom Ch'ing a stal sa ich nich zakryť. Tento nástroj znižuje mazu, a teda pupienky sú zmenšené v prednej strane. Odporúčam všetkým, a to aj pre ľudí so suchou pokožkou, pretože nespôsobí žiadnu škodu.
"

№ 23564 | 12.12.17 10:54 | Inga

Začal som mať problémy: koža na tvári sa stalo to, čo tá tučná, vyrážok sa objavila v podobe akné. Nie je to príjemný pohľad na čierne oči. Spýtala som sa mojej priateľky, ako a čo používala. Povedala, že ju zachránila krémová gél Czinovit a sprej tej istej línie. Tiež som kúpil tieto finančné prostriedky, zabezpečil som nízku cenu. Akné krém-gél zaschnúť po prvej aplikácii, som sprej aplikuje pred spaním a ráno, po cca 7 dňoch sa zbaviť kožu mastný. Nemá silný zápach a štruktúra nie je lepkavá. Koža nie je suchá, neťahá sa a stáva sa esteticky príjemnejšou. Vždy mi tento prostriedok udržiavam v kozmetickej taške a radím všetkým!

№ 23756 | 16.01.18 15:34 | lara

S rozprašovačom Czinovit som o niekoľko mesiacov vedel. Kúpil som ho nie z akné, ako by to malo byť, tk. je zameraná konkrétne na boj proti akné, ale s cieľom ušetriť na základe tváre. O tom, že dokonale udržuje make-up, zistil som na ženskom fóre. A bez dlhého premýšľania som ju kúpil v lekárni. Jedná sa o malú bielu fľašku, ktorá sa ľahko používa. Výrobok nezanecháva pocit sucha a tesnosti. Naopak, dozrieva pokožku tváre a nezakrýva póry. Prekvapujúco, akné za tieto mesiace som sa nebol obťažoval, aj keď zvyčajne sa môže objaviť 1-2 ks.

№ 23757 | 16.01.18 16:10 | Vikulka

Vyskúšali sme krémový gél Tsinovit, kde sa týždeň - všetky pimples uzdravil! Bola som veľmi potešená. Teraz používam na profylaxiu. Radím všetkým svojim priateľom, len trochu)

Liečba akné s liekom Zinovit


Cyničití z akné je prípravok s protizápalovým účinkom. Existujú antiseptické, upokojujúce účinky.

Antimikrobiálny, fungicídny, protizápalový účinok je spôsobený prítomnosťou v prípravku zinočnatého pyrithionu. Prítomnosť glycyrrhizinátu dical tiež poskytuje silný protizápalový účinok a navyše vykonáva ochranné funkcie. Koža je zmäkčená a vyživovaná výťažkami z olivového oleja, jojobového oleja a šela.

Liečivo je dostupné ako masť, gél alebo šampón. Forma uvoľňovania je daná povahou ochorenia. Napríklad krém alebo gél Cinovite lubrikuje pokožku z akné.

Šampón Cynnitis sa liečia:

  • atopická dermatitída;
  • lupienka;
  • svrbenie;
  • suchá alebo olejová seborrhea;
  • lupy;
  • Seboroická dermatitída, ktorá postihuje pokožku hlavy.

Šampón ošetril pokožku hlavy, masíroval pred vznikom peny. Potom sa musí pena vyprať, potom postup zopakujte, ale tentokrát sa nemusíte okamžite umyť, ale po dvoch až troch minútach.

Na prevenciu šampónu proti lupinám dostatok na aplikáciu dvakrát týždenne a pri lupinách - každé dva dni po dobu jedného mesiaca.

Príprava a aplikácia pokožky

Používa sa ako jediný hygienický prostriedok počas celého obdobia liečby, iné kozmetické výrobky by sa mali vylúčiť.

Počas aplikácie sa gél aplikuje na kožu, ktorá sa odmyje po troch až štyroch minútach. Na prevenciu sa gél na pranie používa dvakrát týždenne.

Ch'ing krém pomáha eliminovať začervenanie, podráždenie pokožky, ktoré sa používajú na potlačenie alergickej reakcie postihujúce kožu, pomáha so solárnymi alebo popáleninami. Krém Cynovit je vhodný pre akné (používateľské recenzie sú len pozitívne).

Návod na aplikáciu krému je nasledujúci.

  1. Je potrebné umyť postihnutú oblasť pokožky, zatiaľ čo nemusíte tvrdo triieť.
  2. Mýdlo by malo byť neutrálne, bez parfumu (napríklad - ekonomické).
  3. Potom ho musíte vysušiť uterákom a jemne ho zatlačiť na pokožku.
  4. Po postihnutej oblasti sa ošetrí krémom.
  5. Keď účinok príde, krém sa aplikuje ešte raz - dva týždne.
  6. Jednorazové použitie je žiaduce pred spaním.
  7. Neexistujú žiadne obmedzenia týkajúce sa trvania použitia krému, pretože neboli pozorované žiadne účinky predávkovania.

Nákup drogy v lekárňach


Ceny lieku závisia od formy uvoľnenia:

  • cena gélu Zinovit pre objem sprchy 150 ml sa pohybuje od 207 do 416 rubľov;
  • 40 ml krému na pokožku stojí 258 - 418 rubľov;
  • 35 ml krémového gélu - 282 - 380 rubľov;
  • 75 ml akné sprej na problémovú pokožku - 250 - 483 rubľov;
  • Šampón na lupiny 150 ml - 233 - 452 rubľov.

Podľa spätnej väzby používateľa je sprej Cynovit sprej z akné rovnako účinný ako krém alebo gél. Ale pri aplikácii to môže byť menej výhodné - môže sa dostať do očí.

Ak nie je zvyk používať spreje, môžete sa zastaviť na géli alebo krému. Účinok bude rovnaký ako vzorec liečiva je rovnaký.

Recenzie o lieku

Počas štyroch rokov som liečila akné, vyskúšala všetko od série kozmetických prípravkov: od garnier doskinorenov a zinku. Žiadny výsledok! Potom sa rozhodlo o odkazovaní na dermatológov.

V platenom kliniku z nejakého dôvodu nevykonali ani testy, ale obmedzili sa na ťažbu drahých liekov. Tieto lieky mali veľký počet vedľajších účinkov. Toto je koniec možností liečby pre túto kliniku. Potom som išiel do kozmetického dispenzára. Po vykonaní testov sa nenašlo nič vážne, s výnimkou prebytku tuku. Potom som mal najstrašnejšiu vec: desať injekcií antibiotík, intravenóznych liekov, desať transfúznych postupov. Je jasné, že sme museli vydržať, pretože krása si vyžaduje obeť.

Okrem vyššie uvedených postupov lekár predpísal Tsinovit - masť alebo sprej. Vybral som spray. Odporúčame používať sprej každý večer po umývaní. Okrem použitého spreja chlorhexidínu.

O dva mesiace neskôr, výsledok bol jasný: prevažná časť akné zmizol nový prestal, koža na tvári je oveľa jasnejšie, čo som spočiatku neveril! Teraz používam Cynovit, aby som sa zbavil čiernych bodiek, výsledok ma nečaká. Takže ak má niekto rovnaké kožné problémy ako ja, radím vám, aby ste sa stretli s lekárom. A ak nie je veľa vyrážok, potom určite budete mať prospech z Tsinovita.

Nejako nevznikli žiadne vážne problémy s pokožkou, ale mrazy pomohli objaviť veľa vyrážok na tvári, pretože boli chorí. Diagnóza vylúčila verziu s alergiami a staré prostriedky boli zbytočné.

Náhodou, niekde o čítaní o Tsinovit, v zúfalstve stále kúpil. Nasledujúci deň už bol výsledok spokojný a po niekoľkých dňoch zápaly zmizli. Nevyskytli sa žiadne nové zápaly. Agentka je príjemná, nie je takmer žiadny zápach, aplikujem ho s bavlnenou podložkou dvakrát denne.
Nielen to, že výsledok je jednoducho úžasný, takže sprej trvá veľmi dlho! Veľmi odporúčam každému, kto má problémy s kožou.

Od devätnástich rokov sa začali problémy s akné a sprevádzajúcim krvným obehom bolesti. Keď sa objavil sprej Cinovit, okamžite som ho kúpil. Je pravda, že bolo dosť ťažké ho dostať, musel som zvoniť, cestovať veľa lekární. Niekde za mesiac som už použil prvú fľašu, pretože som ju používal trikrát denne, podľa pokynov.

Očakávania boli odôvodnené: staré pupienky zmizli, nové sa prestali objavovať. Je ten malý v čase v týždni. Ale to nie je porovnateľná s tou hrôzou, ktorá bola predtým, keď sa akné spôsobené nielen to strašne chorý, takže stále a udržuje po dobu niekoľkých týždňov.

Koža však ani nebola, ale už to nebolo tak hrozné. Zastavil som používanie kozmetiky a sprej, po ktorom sa výsledok uskutočňoval asi šesť mesiacov. Druhá fľaša sa nemusela používať... až do včerajška.

Tento jeseň mi dal prekvapenie v podobe katastrofickej rýchlej erupcie: dva alebo tri nové zápaly sa začali objavovať denne, nielen na tvári.

Mám záchrannú injekčnú liekovku, ale výsledok nebol veľký nádej, pretože tam boli viac vyrážok ako predtým. Vo večerných hodinách pred tým, ako som išla do postele, mi postriekala ramená, dekolt, tvár.

Ráno som bol príjemne prekvapený, keď zistil, že nové zápaly sa nezobrazia a staré zanechali za sebou len mierne ružové škvrny. Ak po vymačknutí pupienok dochádza k bolesti, je to veľmi dobre viditeľné, pretože koža na tomto mieste je utiahnutá a čoskoro sa uzdraví.